Shopping !

Ifredas skulle ju jag o Marw åka o köpa Digitalkamera, men den fanns inte kvar, så vi köpte lite annat smått o gott ^^ Men kameran är på G, fast en nyare modell, vi ska kika på den ikväll (på nätet) o sen välja färg, tyvärr så vill ju Marw inte ha rosa så vi får väl se vem som får sin vilja igenom, jag har en fet känsla om att det är jag som kommer få vika mig, BUT Hey det gör jag så gärna, liiite kul ska väl pöjken få ha oxå ^^


Nu har vi äntligen skaffat snajsigt ljud te den fina skönheten (datorn), så nu njuuuter jag :)


Jag har letat o letat efter en vågtång, men har inte riktigt fått tag i nån, men när jag väl gjorde det för ett halvår sedan så kändes det inte hundra när jag stod o höll i den i affären så jag sket it, men ångrade mig ganska snabbt, så jag har varit på jakt ett tag nu och i fredas hade det precis kommit in en ny modell, man kan ha både stora och små vågor, JA TACK ! Katchiiiing ;)




NÖJD !



/ INA ♥


Dansa Arslet Av Dig !!


Helg !

Har jobbat heeeela helgen,

  Ifredas kväll va jag hos Andreas och umgicks lite, mkt trevligt som alltid ^^  en härlig kväll med andra ord :)

 

Igår kväll åkte vi ut till mamma o pappa o käka o myste lite ♥

Denna afton efter jobbet åkte vi till Marws päron för lite käk o mys ♥

Imorrn är jag ledig och det ska bli skönt, men har massor att göra, Full Rulle !!

Nu är jag frisk (tror jag) från både knäskada och infektion i hals och förkylning, så jag ska försöka o träna denna vecka, hehe det kommer bli en utmaning, men roligt :)

annars denna vecka äre jobb o så !!

Nu mysa med Marw ♥


FILM !

För några dagar sen kollade jag o Marw på denna film och jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, jag antar att ni borde se den själva för att avgöra. Jag kan inte riktigt bestämma mig om den va bra eller dålig, det jag kan säga är att den är SJUK & ÄCKLIG ! Inte läskig.... SJUK & ÄCKLIG !


MYS !

Igår kom lillasystra hit för lite mys, hon sov sedan över, MYCKET trevligt må jag säga !




-----------------------------------


Ikväll kommer Kalin hit och det blir lite hårfärgning sen mys !







We Can Party - The Haukkadance

Denna dans och låt kommer bli sommarens PLÅGA !!
Hehe

FADDE - WeCanParty

GODIS !

Mitt Nya Godis, Nescafé (koffeinfritt) Med Grädde i.. Mums ;)

    


:)

Helgen har vart helt ok, har fått kämpa för att orka med att göra någe, lördagen va vi på kalas hos syster som fira sin 25års dag. Söndagen jobbade jag. Igår va jag hos doktorn för att kolla upp min hals då jag har haft skit ont i en vecka. visade sig att det va nån infektion så han sa att jag skulle ligga hemma o ta det lugnt. okej okej. mår lite bättre idag men är fortfarande helt slut i hela jävla kroppen, skit trist. Ska jobba imorrn iaf :)
Ikväll ska jag nog åka o kolla på när brudarna tränar, hoppas att solen tittar fram te kvällen :)


Sommarens Sköning !?


BIO !

Jag, Marw, Maria & Patrik drog på Bio igår och såg denna.
Jag tycker att den va bra. Helt klart se värd :)


Film !

Ska lägga mig i soffan nu o kolla på denna film, orkar inte göra så himla mkt annat för jag är lite sjuker. förhoppningsvis så kan jag ladda batterierna nu så jag kanske orkar att åka o kolla på när brudarna spelar boll ikväll :)


Min Nya Kamera ?

våran förra digitalkamera typ dog för ett tag sen och jag känner att det vore najs o köpa en ny och jag funderar på att köpa denna. det skriiiiiker ju carina om den men jag får se, jag ska ta med min vackra man och shoppa loss nån dag sen får vi se vilken kamera det blir :)


MUSIK :)

Lyssna & Njuuuuut Gott Folk !!!








Härliga låtar va !? :D


Mys !

Myste med syster igår och vi såg denna film !


Seeeeg !

Efter att ha dragit i sig miljoners Tequila shots så är man inte kaxig idag, fast det kunde ha vart värre :)
en himla trevlig kväll hos Perssons ♥

Idag har det inte hänt mkt vilket är sorgligt eftersom det är äckligt fint väder ute, ikväll ska vi till underbara fia och fira hennes födelsedag, blir nog lite vin och sedan Öltältet :)
Ses Där !

Imorrn blire att kolla på när brudarna spelar match mot floda, jag vill oxå spela men det där jävla knät är fortfarande lite dåligt, ska försöka börja träna lite smått nästa vecka :)


BYE !


HAPPY !

Jaha då har man jobb nu då ett tag framöver så man klarar sig, det känns så jävla underbart och jag är superglad. Min första riktiga Anställning :) Jag har ju vetat att det har vart på G ett tag nu men inte riktigt fattat eller brytt mig för det har bara varit rörigt men igår så blev det klart och då blev jag så glad att tårarna kom :)
LIVET ÄR UNDERBART JUST NU !

Nu kan jag stryka ännu en sak ifrån min lista där jag har mina drömmar, har bara fyra saker kvar som jag verkligen vill ska hända här i livet, resten är bara en bonus :)
 FANTASTISKT ♥

--------------------------------------

I fredags va vi o köpte en ny tvättmaskin för den vi hade börjar göra sitt, den ska vi ha kvar för att tvätta martins arbetskläder i o sånt skit, jag tycker det är roligt att det va Marws förslag att vi skulle köpa ny haha för jag har då knappt gnällt någe om den gamla, men jag fick mig en ny och tvättar för första gången med den idag och jag säger bara JÄVLAR vilken grej LITE skillnad mot den gamla så det va fan på tiden o skaffa ny. TACK MARW :)
Vi installerade den igår nere i min tvättstuga och när jag väl är med marw o fixar och donar, jaa då blire ordentligt så vi börja riva o dona där nere o martin bara suckade på mig o skratta o skaka lite på huvet, vi höll på några timmar men FA AN vad bra det blev :) Martin tyckte jag va duktig och det är ju skoj o höra hehe :)

--------------------------------

Jag ska försöka få lite energi till att städa här hemma, men den energin är svårt att få :/
imorrn ska jag te sjukgymnasten med mitt knä, se vad han säger om det !


NEhe, Städa vare... Eller ???
Suck !



Bye
/ HAPPY Ina ♥






Helgens Filmer !

Har jobbat i helgen men har ändå hunnit med att mysa och kolla film :)

Bra filmer speciellt Planet 51 :D







Det Går Bra Nu !

jääääävligt bra måste jag säga, det ordnar upp sig lixom :D

Knät är bättre, men INTE speldugligt. Gänget ska spela match ikväll hoppas dem spöar dem andra, jag håller min tumme !

Ikväll blire MASSA MYS !

Helgen består av Jobb !

----


DET GÅR BRA NU !!




Jävla Knä !

Igår va det match, vi vann med 5-0 himla kul.

Något som är mindre roligt är att mitt knä har pajat igen, får se hur lång tid det tar nu innan jag kan spela. Jag tror inte det är exakt lika farligt som sist men ont gör det och inte mkt man kan göra, jag har typ legat till nu för jag finner ingen anledning till att sitta uppe eller hoppa runt här på kryckor, näää bättre att ligga kvar i sängen med knät högt upp. håll tummen för mig så får vi hoppas att det blir bra snart..

Dags Att Sluta Med Fotbollen Kanske !?


Fantastiskt !

Här nedan har ni ett gäng med låtar !
Lyssna & Njuuut !


-------------------------------------------


Valborg Va en trevlig dag, jobbade te fem sen hem till mamma o pappa och käka sen göra sig redo. kvällen spenderades i marmorbyn, Mycket trevlig kväll !

Idag har jag städat lite men har en del kvar då jag har setat vid datorn bra länge för att fixa musik, ska göra en ny skiva så att det återigen blir PARTY I PUNTON ^^

Ikväll ska vi iväg te flen och käka med perssons klanen, ser jag fram emot !

Imorrn äre Match.

Hörs !


Kiss The Girls And The Boys !


eenie meenie !


Baby You´re All That I WANT !


Jaaa Det Kan Man Väl Säga !


Angel !