WOW !!!

Imorse va jag uppe vis sex, men ville verkligen inte gå upp då men hade inget val.. jag va tvungen att köra in min babe till jobbet.... Sen åkte jag hem o tänkte att jag skulle gå o lägga mig igen, men sen ångrade jag mig ganska snabbt fan gå o lägga sig när man har ett sånt här väder, neee så jag tog mig i kragen o fixa med tvätt, disk o städa lite på altan, sen vid halv nio kom min älsk hem för att äta lite frulle, då blev jag glad :)
Nu har jag satt mig i soffan för att ta det lite lugnt o kolla lite på tv.... senare ikväll blire att umgås med angelica.. joel o martin ska fixa på altan, vi håller på o fixa o trixa på inglasade altan så att det blir fräscht o så som vi vill ha det, roligt !

>Hela förra veckan o helgen har vart underbar, vädret har ju varit på topp o massa bad
blir samma denna vecka  :)

Igår kväll så kom flickorna hem till mig för lite käk o skit snack, det va bara vi tjejer som har umgåts längst, det va skönt att umgås med dem, vi satt ute i det underbara vädret o prata heeela kvällen.. UNDERBART!!
Jag älskar er mina underbara ♥ Detta får vi göra oftare...
Vi pratade om att vi skulle till smultronstället o käka glass, o sen ska vi kanske tälta o dricka lite gott o snacka lite skit på freda o på lördan åka te nån fest, hoppas på att det blir så, underbart o umgås :)

Imorgon har jag skolavslutning, vi ska till parken o käka sen på kvällen kanske det blir träning
på onsdag pratades det om bio...

38 grader i solen
27,5 grader i skuggan
Kan det bli mer sommar eller ??
UNDERBART !

Vi hörs !!

Pusskraaaam
/ Ina

Underbart!

Igår va jag riktigt på hugget..
alva kom över o väckte mig 07.5o, satte på tv åt henne sen klädde jag på mig o drog ut på en morgon promenad.. Mycke härligt... Kom hem sen satte jag igång med o tvätta, städa o diska, käka frulle, myste med alva o sen satte jag mig o plugga o blev klar med ämnet, men va väldigt osäker på om jag verkligen skulle få G, men fick ett fint meddelande imorse o jag fick VG i ämnet.. BRA gjort av mig :)

Igår kväll bestämde jag o martin oss för att flytta... ner ikällaren med sängen där det är svalt o skönt, så man kan sova om nätterna, underbart! Jag älskar att bo här ute på landet då det är sånt här väder.. såååå jäääävla härligt... I LOVE IT !!

jag och min love skulle på bio denna vecka men vi vi tar nog det nästa vecka istället eller kanske i helgen :)
Idag ska vi STOR handla, USCH!! men måste göra det för vi har INTE ETT SKIT hemma :(

Imorgon ska jag nog med martin på NAmöte, sen ska vi nog ut o äta o bara mysa...
På lördag blire o fixa massa hemma o på kvällen kanske bio...
söndag blire mys hemma o på kvällen kommer bruds hem till mig för lite käk o mys...


Nu ska jag jag nog ut o skaffa mig lite färg på kroppen (behövs)

Jag måste ringa min kära vän Anna oxå som fyller 23år idag
Grattis Gumman, Hoppas Du Får En Underbar Dag ♥

PussKraaam
// C


Plugg !!

igår pluggade jag hela dan o det ska jag göra idag med, det är så typiskt när det är så himla fint väder...
Men jag måste ju göra det för ämnet ska va klart på tors :S

ikväll ska jag träna så jag får väl njuta av vädret då.. haha
imorrn eller på torsdag blire bio o jag tror vi ska se Transformers 2.. den är nog grym ;)

annars vet jag inte vad som händer mer än att jag ska plugga o till helgen hoppas jag på fint väder så man kan få pyssla lite på tomten o kanske skaffa sig en solbränna ;) på söndag tror jag att det blir mys med vissa brudarna, hoppas på en trevlig kväll...

Nu ska jag käka o sen ska jag plugga like hell....


♥ Bye !


________________

Martin Jag Älskar Dig !!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Midsommar !

as länge sen jag skrev, men har haft fullt upp o inte orkat sitta här...

förra helgen vare fest hos anna o sedan statt, mkt kul...
i veckan har det varit massa mys...
midsommar va himla rolig...

men n u är det dax o ta tag i livet, det finns så mkt jag måste förändra o ta tag i så jag vet inte var jag ska börja, men det är bara att sätta fart... 

jag orkar fan inte skriva mer.. är så trött på allt just nu vill bara att min martin ska komma hem o hålla om mig..

eh skiter i detta nu....

Bye...
/ carina

Barnvakt...

satt nyss o kollade på jätte gamla kort på galna o underbara människor som man har umgåts med förr i tiden, saknar massor, jag saknar mig själv oxå, man har förändrats en jävla massa o jag vill bara fara tillbax i tiden..
men allt jag har kvar är minnen o dem kommer jag att hålla kvar stenhårt... Saknar!!

Idag körde martin upp mig tidigt för han tycker att jag ska vända tillbaks dygnet, men jag tycker minsann att jag får sova så länge jag vill.. men icke.. Gubb jävel !! men jag älskar han ändå ♥

martin o maria åkte iväg på lunch möte så jag fick lov o va barnvakt åt felix o alva.. sen hämtade jag karin en sväng !
Vi har nyss ätit o nu sitter dem små glina o tittar på tv o jag har satt mig här framför datorn !!

senare så ska jag o martin äta gott o bara mysa... men jag är jävligt sugen på att festa men jag får hålla mig tills imorrn...
ha en bra helg allesammans !!
Kram
/Ina



------------
Passar Det Inte, Så Passar Det Inte,
Jag Tänker Då Fan Inte Anpassa Mig Till Dina Eller Era Regler !!


Snuskisar !

har inte skrivit på hela veckan, men jag har inte setat vid datorn ett skit, jag har verkligen inte haft tid.

det har hänt så mkt roligt denna vecka !!


Måndag !

Jag martin o karin åkte till örebro för att shoppa lite, vi hitta lite fina grejor.

sen åkte vi hem, angelica kom över så jag angelica o karin hade en riiiiiktikg busig kväll, martin blev skapligt trött på oss.. hihi... sen vid ett ungefär så gick vi o la oss.. martin o jag kolla lite på tv o låg o snacka, o sen precis när vi skulle sova ringde martins mobil då va det joel som undrade om vi kunde komma o hjälpa honom för han hade skjutit två vildsvin, så jag o martin gjorde oss redo sen åkte vi o bytte bil o sedan plocka upp angelica... vi släpa på de där grisarna o sen åkte vi hem till slaktboa, där vi spendera heeela natten.. kl fem på morgonen gick vi o la oss... en mycket rolig dag/kväll/natt/morgon ;)

Tisdag !
Martin o jag gick upp vid ett/två degade lite, klippte gräs o sen kom angelica o joel o karin över för film o mys sen gick vi o la oss vid tre ! (vi har vänt på dygnet skapligt denna vecka)

Onsdag !
Jag, martin, angelica o joel åkte till norrköping för att inhandla lite sexleksaker, mycke roligt, vi hitta lite skit.. hihi..
medans jag åkte o jobba mellan 16-19 (första gången på ett halvår) så åkte martin på möte, när vi kom hem kom joel o angelica över för ännu en film o massa mys, o lite spelande oxå... senare åkte jag o angelica o hämta karin medans martin o joel åkte o hämta calle... när vi kom hem så satt vi o prata lite sen så åkte var o en hem till sig.. vid två ungefär ringde martin till joel (han o calle va ute o jaga) för o kolla om han hade skjutit någe oooh yeees det hade han men martin o jag slapp hjälpa han denna gång, som tur är säger jag annars hade dagen idag varit mindre rolig !!

Torsdag !
Idag är det torsdag.. redan.. denna vecka har gått fort o jag har haft så jävla kul, roligare än ever... tack alla underbara♥
Idag ska jag träna.. mindre kul.. men det kommer nog att vara skönt när det väl är gjort !
Imorrn vet jag inte vad som händer kanske lite grilla här med brudsen, har det snackas om iaf.. 
på lördag blire party ;) det ska bli jätte skoj ;)

oh kan ju bara meddela att mitt bantande har gått åt helvete denna vecka.. men det äre faaan värt :)

Älskar er mina snuskisar ♥

Hörs !
KramKram

/ Carina


Mys !!

hej hopp !
denna helg har snart flygit förbi den med...
det har inte hänt så mkt, vi har mest myst denna helg med massa folk o det tycker jag är as trevligt...
ifredas va vi o käka hos maria o patrik sen gick vi över till oss o käka efterrätt o sen kom isak över o då spelade jag o marw o isak...  mycke kul ;)

Igår så hjälpte jag till lite på bps o hade en jätte skojjig dag med liten karin, sen åkte vi hem o då följde karin med hit för att mysa med oss, vi käka gott o sen spelade vi (spelberoende) en mycket mysig och trevlig kväll...♥

idag så äre match, får se hur mkt jag orkar, har ju inte gjort ett skit denna vecka förutom att ha varit sjuk o degat, men vi får hoppas på det bästa, jag hoppas på att få värma bänken ;)

sitter här i soffan med min underbara älskling... vi firade 3år o 9månader i fredas.. länge värre, men kärleken bara växer..
underbart... Älskar Dig Martin Persson♥

Jaha nu har man gått ner 10kg så det är bara att gå ner tio till... ooooh jobbigt, det lär nog ta sin lilla tid men bara att kämpa på...  det är ett evigt kämpande...  men men har ju satt mig själv i denna situation...

Hoppas alla har haft en bra helg !?

Vi hörs..
puss
/ Ina

Ingenting är omöjligt !

imorse när jag stallde mig på vågen så hade jag nått mitt mål, ett stort leende ;)
men det är nu det verkligen börjar, måste kämpa som ett as nu o inte falla för alla frestelser...

min kära älskling är sjukskriven nu i en vecka, nice o ha nån här hemma,
massa mys ska det bli, just nu sitter det två sjukskrivna xbox nördar brevid mig, matin o joel.. mkt trevligt.. är så skööönt o ha folk här hemma... jag är GRYMT sällskapsjuk....

Oooh, min lilla Ziiha (katten) blev påsatt idag så jag hoppas det blir små kattungar snart ;)
så ni som är intresserade av svart/vita kattungar (kanske långhåriga) hör av er... !!


Hörs !!

Sjukling !!

Hej hopp, nu har jag äntligen orkat släpa mig till datorn, har legat däckad nu ett par dar, inge vidare roligt o inge folk får jag träffa heller eftersom att jag smittar :(  har velat smsbomba en del men är nog ingen som orkar med det heller så jag har mest legat i sänen o glott tv o tyckt synd om mig själv, men jag har ju haft mina söta katter hos mig ibland ;) hihi det tycker inte min älskade kärlek om men jag tror att han älskar mig ändå fast jag gör tvärtemot, eller hur martin??

får se om jag får äta någe gott när min martin kommer hem, jag bantar ju lite smått o lyckats gått ner dem kilo jag har gått upp sen sist, men jag vill verkligen gå ner under ett sträck jag har velat länge men det verkar ju helt omöjligt, men jag kämpar vidare.. haha... har oxå lyckats minskat några cm runt midjan, sammanlagt 10 cm, inte dåligt :) bara att kämpa lite till, men jag ska försöka att äta ett mål om dagen :) man får ju inte ta bort allt roligt här i livet .. hihi..

nehe jag har inte så mkt vettigt att säga, ville bara tala om att jag lever iaf.. hehe ifall nån bryr sig ;)
 ska kolla på tv nu eller kanske lira lite xbox...


hade så bra....
Kraaam


Lyckat !!

I fredas va det ju party hemma hos mig, o det va kanon väder o grymt mkt folk (40pers) det där va årets fest, jag hade så jävla kul.... det måste göras om lite senare i sommar eller vad säger ni??

lördagen vare mys med folket som sov kvar, vi sola, bada o grilla mkt trevligt :)
på kvällen va vi hos martins päron o käka sen så åkte jag martin joel o angelica hem till oss igen o spelade xbox som besatta halva natten.. mkt kul...

igår så vare att måla på altan, jag o angelica va mkt duktiga o det blev kanon fint... på kvällen åkte vi hem till mina päron för att få fantastisk go mat :)
sen när vi kom hem så kom angelica o karin över, martin åkte iväg så vi brudar drog igång en skräckfilm :) Tack babes !

jag är så glad att jag har angelica här ute.. jag har blivit enormt sällskapssjuk.. känner mig ensam här ute i skogen, men nu så är angelica ofta här ute o vi hittar på en massa bus, mkt skönt att ha nån att umgås med o ha en massa skoj med :) ♥

idag är jag värsta seg, jag tror att jag har fått halsfluss :( jätte ont i halsen kan fan inte svälja o så dem där äckliga vita blupparna på halsmandlarna... är det halsfluss då??  USCH !! otrevligt äre iaf...

i fredas på festen så fick nog alla sig en liten chock, jag tyckte det bara va roligt att du kom, det trodde jag verkligen inte :) jätte skoj att få träffa dig, va ju evigheter sen ;)  
jag skiter i vad ni andra säger, eller säger, ni snackar skit bakom ryggen antagligen som vanligt i stället för att fråga eller prata med mig.. om alla ändå kunde vara som min underbara vän Anna, du är fan det bästa som finns jag är så himla glad att jag har fått lärt känna dig.. Dig kan jag alltid prata med om ALLT.. Tack för att du finns vännen


Nu drar det igång igen o jag hoppas hoppas hoppas att jag klarar det denna gång... Jag MÅSTE... eller vill :)


just nu ska jag nog bara lägga mig i soffan o lira xbox :)

Vi hörs !!

Puss
/ Carina Eriksson