Nya Tatueringen !


 
 


<3






Midsommar !

Jag har haft en förjävla bra midsommar helg.
På aftonen va vi hos mina päron med massa folk, en underbart rolig kväll, så mkt har jag inte skrattat på länge ♥

Igår va vi hos martins päron o käka o myste, jag tog mitt premiär dopp i poolen, så jävla najs, jag o marw låg i ett bra tag :) just nu blire att lägga plattor här hemma på gårn, mkt att göra, men det är nice :)



<3


PATETISK !!

Patetiska människa, skaffa dig ett liv för fan o sluta upp med dina fjortis fasoner. herregud... jag kan skicka mess te vem fan jag vill.. INGET du kan göra åt saken hahahaha

ge upp nån gång, du kan hålla på o kontrollera din lilla musa, men mej kan du då fan inte kontrollera. din jävla tönt !

att du orkar hålla på är ett helt under !

USCH !


Fest !

En otroligt rolig kväll vart det igår, va bjudna te Kakan på inflyttningsfest.  roligt folk !
TACK KAKAN ♥

Senare så drog jag och mina två systrar te harrys för att skaka rumpan så svetten flöda, GRYMT kul hade vi, skapligt länge sen man va ute, så det va härligt roligt !
 TACK BRUDAR ♥



i fredas va vi ju i Västerås, mkt trevligt. vi va ute o käka sen vare mys, TACK för den kvällen :) ♥

En härlig helg med andra ord !!


Kärlek !

Det finns SÅÅÅÅ mkt kärlek i mitt liv, jag känner mig trygg o säker, sååå himla skönt.
jag har underbara vänner som ALLTID finns där, underbar familj,
och en Alldeles Fantastiskt Underbar Man i mitt liv ♥

Älskar MITT Underbara Liv



har jobbat hela veckan och kvällarna har gått åt till att umgås med vänner och familj, tränat o så !
I onsdags kväll va vi ute hos dala o milla o myste ♥
Torsdagen tog jag en låååååååång fika med min bästaste vän♥
senare myste vi med ramona o emil med go mat♥

så denna vecka har det varit full rulle, mycke roligt har hänt men man är fan inte kaxig idag, har bara gått runt o segat. men det kan va jävligt skönt det med, och välbehövligt för sjutton :)

Ikväll ska jag, marw, milla, dala o (little bror?)  till Västerås (catten & danne) för att äta gott o bara mysa♥
blir väl en o annan film oxå, kanske bio ?
a det ska bli en fin kväll iaf :)

Imorrn äre Party !!

Hörs när jag har återhämtat mig från helgens bravader!

BYE.....


IRRITATION !

Det är mkt hat i mitt sinne just nu eller hat o hat ? MEST Irritation tror jag och det kommer o går men jag blir så trött på patetiska falska äckliga människor... det ända jag kan göra är att skratta, för jag fattar inte hur lågt man kan gå innan man är på botten och känner sig själv så jävla patetisk.. stackars människor jag kan inget annat än att tycka synd om er... hahahaha vart är självrespekten??? jag fattar inte ens varför jag bryr mig men jag tycker väl om att skratta åt andras idioti. stackars människor... skadeglädje heter det ju.. på HÖG nivå HAHAHAHA


aja nog om det, jag måste börja lära mig att skita i andras beteende och göra mitt bästa, alla är vi olika, har en situation på jobbet, jag tycker det är jobbigt då jag gör allt perfekt, den andra är en levande svinstia... hon kanske gör allt i sin makt för att det ska va perfekt i hennes värld, så jag ska ignorera och försöka acceptera att vi alla faktiskt ÄR olika och allt kan inte va på mitt sätt... en prövande övning men det är bara att görat annars kommer jag att gå under o få panik har jag en känsla av... att vara perfekt är inte det lättaste alla gånger ;)  


det finns mkt här i världen jag kan få krupp av, men jag MÅSTE verkligen lära mig att inte bry mig för dessa saker angår inte mig ett dugg, men när människor är så jävla idiotiska och konstiga så kan jag inte hålla mig.. jag undrar hur jag är uppfostrad, eller hur är dem andra uppfostrade?? jag har så mkt sjuka grejer jag funderar på. den största frågan jag har i mitt liv just nu är :

VEM BESTÄMMER VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL??

hur kan jag veta att det jag tycker är rätt?
när det är många människor som (jag tycker) gör idiotiska saker?
äre jag som tänker konstigt, gör de rätt? har jag fel ??
för hur kan folk leva med sig själva ibland ???

VAAAAAA???
hatar detta man blir så förvirrad !!



 ne usch nu måste jag skriva ett positivt inlägg på en gång så jag kan kompensera detta bitterfitta inlägg !!


Jobb & Lycka !?

går det ihop?

jaaa, jag är jävligt lycklig för at jag har ett jobb, blir trött på folk som gnäller över sina jobb, dem är så trötta o dittan o datten... ne era jävlar vad glada för att ni har jobb förhelvete. tänk på dem stackarna som bara går hemma o inte har nåt jobb o därmed inga pengar... ne usch, jag är överlycklig över att jag har jobb och att pengarna ÄNTLIGEN strömmar in !
 Har iaf jobbat nu måndag o tisdag blir även jobb onsdag o torsdag, ledig sen fredag lördag och söndag... dem dagarna är fullbokade. Fredagen drar vi förhoppningsvis te Västerås för att umgås med syster o danne ♥ Lördagen blire inflyttningsfest hos Cockie ♥ ska bli skoj ! söndagen blir nog inte mkt gjort utan ladda inför jobb på måndagen :D

Igår efter jobbet drog jag o bästaste fia ut te marmorbyn för att titta på när mitt Grymma lag spöa Oxelösund. Dem är SÅ duktiga !! efter matchen så hängde jag med fia hem för lite mat och film. MYCKE TREVLIGT ♥
Denna såg vi !
Helt Ok.



IDag efter jobbet så tog jag en rajd på stan, träffa fia oså, MYCKE fattigare men det äre värt ;)
Ne nu ska jag nog vila lite så jag kanske orkar åka o träna ikväll, eller träna njaa röra lite på mig kanske, knät är ju inte ok och inte min förkylning heller, FEMTE JÄVLA veckan är jag inne på nu, när ska det ge sig lixom, mamma tror att det kan va pollen.. jaja jag får väl ring doktorn på fredag när jag är ledig !
Trött på skiten är jag iaf. men jag lever och det är ju huvudsaken så då kanske inte en förkylning är heeela världen :)


Hare bra folket !
Bye !


Helg !

Kan bara säga att denna helg har varit så jävla bra :)
Back to work imorrn då !!


Bjuder på en bradålig låt ^^


Kärlek !

He is hot as hell
But he is my heaven
We got that thing for passion
We got that hot lust
We got that one in a million love
All of the above
Our love is never ending


He is there thick n thin
He is there rain or fall
He is there whether I lose or win, whether I rise or fall
He is  with me wherever we live
He loves me for me
If you find a keeper
Then you better keep him
I always put him first,
Our love is heaven on earth




Trött !

Att man inte ska hinna med någe annat än att jobba är ju lite trist, tur att man har en ledig dag lite här o där, känns jävligt skönt att ha jobb nu för tiden man kan göra mycket mer med mycket mer pengar.. (smart carina) hehe
ne men jobbet flyter på jävligt bra måste jag säga, livet oxå för den delen, visst upp o ner går det ju inget man kan göra åt så det är bara att köra på... snart kommer lille syster hit o ska mysa o sova här, MYCKE trevligt :D ♥

är ledig imorrn, men måste städa o fixa, SUCK... En FET medalj till ALLA arbetande mammor där ute som orkar o hinner med allt... grymt ! för själv är jag jävligt dålig på att fixa o dona när jag jobbar och min sambo är lika dålig, får se hur det går senare i livet då barn o skit kommer in i billden, som det känns nu så är barn INTE någe vi ska ha nu, martin vill ha barn men jag vill gifta mig först så vi får väl se vem som får sin vilja igenom.... alltid lika kul !

folk tycker att gifta sig är stort, men va fan äre o skaffa barn då???
haha ne idioti.... det är speciellt martins teori när jag säger att jag vill gifta mig, kostar pengar o är ett stort steg.
haha aaa för barn kostar ju inte pengar o det är ju inte en stor grej o föda ett barn, en människa till värleden.. nee du den går jag inte på ! vem har starkast vilja, jaa det lär vi får se i framtiden, spännande... eller det kanske inte blir någe.. vem vet !


neee nu ska jag ta mig en cigg o kolla vad fan vi ska äta !? SUCK !

Sen MYYYYYYS, Yyyyyyyyyyyeeeeeeeeyyyyyyy :D ♥

BTW: JAG SAKNAR SOOOOLEN !!






Jag Säger Bara

SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT !


SKÅÅL !!

UNDERBART VÄDER, jag o bror har sutttit nere vi sjön på bryggan o snackat skit o druckit massa öl i soolen så jävla nice... nu ska jag umgås med gamla arbetskamrater som mamma har här på besök (PARTY ?) då när bror sviker o ska te V-åker, skulle oxå vilja hänga med, dock inte på samma fest men till en annan men blir nog kvar här vilket är bäst annars blir jag väl dyng... LUGNT skare va.. annars dör jag imorrn på jobbet.... jag är ju lixom ingen ungdom längre.... eller ???? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ jag vet, GAMMAL som satan !!   ne en grym kväll kommer det att bli tack vare den där jävla solen... jag ÄLSKAR den... på tal om ÄLSKAR så finns det många men grymt särskilt utvalda individer i mitt liv som jag ÄLSKAR  och ni vet vilka ni är... Ni Är BÄST♥ och betyder GRYMT MYCKE ♥
Ha En bRa Kväll För Det Ska Fanemej JAG Ha !
Ni Andra Kan DRA !!!
BYE ♥

Utan Tele & Internet !

onsdags o torsdag utan internet o telefon, skapligt surt, ringde till telia och fråga va felet va, nått kabelfel i området då över 300hushåll va berörda, okej okej tråkigt värre. fick tebaka det igår kväll tror jag, så jag hade ganska tråkigt i onsdagskväll då marw va o jobba lite hos Ramona & emil, så jag åkte dit för att umgås med sköningarna, det blev en underbar kväll, med grillat o massa mys ♥

 Igår jobbade jag hela dagen sen tränade jag, tränade för första gången efter knäskadan i tisdags, gick ganska bra men det är ostadigt, fast det största problemet är nog min kondis=sjukt dålig :( så himla surt, jag hatar det !! men det är bara att KÄMPA !

Ikväll blire att åka hem till mamsen som har lite party, lite vin blire men lugnt för jag jobbar lördag & söndag !

Nu ska jag mysa med marw ♥

Bye !


WAKA WAKA !!


Sådärja !

Nu har vi fått hem kameran och det blev varken färgen jag ville ha eller märket, men vad gör man inte för sin man, han fick fria händer och det blev ju inte så tokigt :) Neej vi är faktiskt nöjda så nu skare tas kort på allt o inget ;)





TITTA !!!!
Min brors katt har fått ungar och titta på denna söööta, jag smälter.
JAG SKA HA DEN !!


Skaka Rumpaaaa !!