Film & Mys !

Igår stod det Film & Mys på menyn, vi käkade Våfflor till middag, så himla gott..
Till filmerna sen vart det morötter & dipp, åååh ännu godare :)
En mycket trevlig kväll med min Fina Martin ♥


Städning Kräver Bra Musik :)


FILM !

Ett par hinkar tårar blev det igår när jag tittade på denna sorgliga och braiga film :)







Helt OK Film !


Blomman !

Kolla så fina blommor jag fått av min Kärlek, diggar verkligen den gula, as cool ju :)





KOLLA vad jag har lyckats med, skicklighet eller bara tur?
haha fin iaf, händer ju inte så ofta en sådan här blomma blommar :)



Nya Bilen !

Om 1-2 veckor ska vi åka o hämta våran nya bil, jag längtar MASSOR :)



Njuuuter Av Livet !

Idag har jag varit med min underbara vän Fia, vi har bara myst heeela dan och kollat film osv, vi kolla på "i rymden finns inga känslor", Underbar film måste jag säga jag tyckte det va jätte bra :)



Just nu sitter jag o väntar på min man som är o jobbar, jag är hungrig och maria vill att jag ska komma över, det blir mycke på ängång men jag hoppas marw tar med sig mat hem som vi kan äta hos Maris så ordnar sig allt :) Det blir att glo på Melodifestivalen ikväll och mysa med några av medlemmarna i min underbara familj...

Jag Älskar verkligen folket som är en del av mitt liv just nu, alla är så fina och man kan va sig själv och man kan skratta o ha roligt... Aaah underbart !


Imorrn ska vi till västerås på födelsedagsfirande, det ska bli skoj att träffa ännumera familjemedlemmar :)

Ha en bra helg alla !


Helt OK !

Kollade nyss på denna film och den funkade absolut att fördriva tiden med...


Snart kommer min Älskling hem sen ska vi in te stan o fixa lite skit o sen ska vi hem till mina Päron o käka o mysa, det ska bli himla trevligt :)

Hörs !


Film Tips !


<3


Party Med Mina Älsklingar i Västerås :)


Lager !

Har precis varit på Lager 157 med Maria & handlat leggins & 4st tunikor till miiig :)
Nöjd !

Jag känner mig lite sjuuuuuk, jag varken kan eller vill bli sjuk nu, jag ska ju fan till Västerås i helgen och hur ofta åker man dit ? SUCK ! bara febern håller sig borta så ska det nog gå bra :)

Jag ska försöka att vila lite nu o spara på krafterna tills imorrn..
Ska över till Maria sen o käka o kanske kolla på film med henne o barnen, men ena ungen är sjuk o ha feber, är det att leva farligt, kanske bara borde gå hem o ligga i soffan !? Hmmm får se hur jag gör !

        


Ny Klänning !

Igår blev det hårdkörning på gymet, riiiktigt nice.
Åkte sen hem o laga mat sen vart de mys med Marw o Joel!

Idag har jag ont i ryggen o har fått en jävla fitt hosta, hoppas verkligen att jag slipper feber för det har jag verkligen inte tid med !

Imorrn äre party i västerås och jag köpte en klänning igår, vi får väl se om jag ska ha den på mig, det skriker ju inte direkt Ina om den men det är ju alltid kul att förnya sig ;)


Gym !

Igår va jag o marw iväg i gyma, efter det åkte han på möte och jag drog te Ange & Joel en sväng o snacka lite skit, efter det åkte jag o marw o käka, Skräpmat vart det, men det va vi värda för det har vi inte käkat på flera veckor och det är jävligt bra gjort tycker jag :)

Idag har jag fixat lite här hemma så det ser skapligt ut :)
Jag trivs mer o mer när man får pula lite och få ordning på saker o ting, ordning o reda då mår man bäst !

Senare ska jag åka o gyma med marw o mor, sen blir det att åka hem o käka, jag ska nog oxå åka o titta på en klänning som jag ska ha på fredag i sånt fall då det blir party :)

nu äre bara att vänta på att klockan ska gå så man får åka iväg snart, det är så segt att bara sitta hemma o dega, önskar att jag hade ett fast jobb så man slapp oroa sig hela tiden, ekonomiskt så klarar vi oss fint med eller utan jobb för min del men det är bara så trist att sitta o vänta och hoppas på att få jobba, som timvikarie har man fan jour hela jävla tin, man kan inte planera ett skit.. men det är väl den vägen man måste gå...


Hare fint!
Bye !


FUCKING PERFECT !


Heeej

Hej !

Min födelsedag blev lyckad hela släkterna kom och min underbara vän fialotta...
vi käka gott o hade trevligt!
Jag fick en massa behanlingar för kroppen, gissa om jag kommer att njuuuuta :)

jag äger nu ett gymkort för första gången i mitt liv, och det känns ganska bra, jag har tom fått marw att köpa ett så nu kan vi träna tillsammans och det är kul.. jag tror att vi ska träna ikväll om jag inte ska jobba !

På fredag ska jag o ett gäng brudar åka te Västerås (Syrran) för att dricka gott o ha trevligt, och det blir utgång oxå :D det ska bli skoj :) På lördagen kommer marw dit och då ska vi mysa med catten o danne :)


24 År ?

Gammal & Grå Från Topp Till Tå...
haha neeeej, ung o fräch :)
Tiden går fort när man har roligt !