Härlig Helg !

I fredas åkte jag & Marw till Catten & Danne i Västerås för att gå ut o käka och sedan glo på film & mysa, en underbar kväll med fantastiskt go mat och härligt sällskap :) vi sov kvar för att sedan åka till Torshälla med Catten som skulle spela boll, Marw åkte vidare till E-tuna medans jag va kvar o kollla på matchen, brudarna vann så det va härligt för dem, Marw & Niklas kom sedan o hämta mig o sis. Vi drog till E-tuna igen för att få i oss någe att äta. GOTT ! Sen åkte vi till K-holm för att släppa av Catten och sedan åkte jag & Marw vidare för att handla lite skit. Direkt när vi kom hem vare bara att piffa till sig lite och sen dra över till Maria & Micke, Micke fyller nämligen så vi gick dit på lite mat och fint sällskap, återigen en underbar kväll. Jag mitt lilla ollon va super trött vid åtta (eftersom jag inte hunnit sova "middag") vilket jag verkligen behöver för att kunna va social om kvällarna :) så vid 22.oo låg jag o marw i sängen, SKÖNT !

Idag håller vi på o donar här hemma, Marw fixar så att vi ÄNTLIGEN får TVkanaler i sovrummet igen och jag håller på att rensa bort allt som står i våra förnster för i veckan får vi förhoppningsvis våra nya fönster, det kommer blir så jävla bra har jag en känsla av :)

Jaha i fredas va det även EXAKT 3 månader kvar tills lilla bebis är beräknad att titta ut (men självklart hoppas vi att h*n behagar att titta ut i januari), jag längtar massor och hoppas tiden går fort nu :)

Annars så rullar livet på, med jobb osv,



Ja vi är så jävla fina ;)

BTW, nu ska jag börja med mitt pusslande igen, ett riktigt nöje när hösten är på G & ett bra sätt att koppla av :)
Nehe nu ska jag gå o fixa Lunch till oss.
PUSS


Ledig !

Började mitt schema i måndags och gick hem med VÄRLDENS värk, jag undrar om det är foglossning? vet ju inte hur det känns så det är svårt att veta, men jag har beställt ett bälte och hoppas det kommer innan helgen då det är mega pass att se fram emot :) IAF jag trivs så jävla bra och vill verkligen ha den tjänsten sen, hoppas att farbrorn där uppe i det blå är med mig den gången oxå :) men nu ska jag njuta av mina 8veckor där sen ska jag gå hem o njuta av att vara fet !

Idag är jag ledig och ska åka in te stan och handla lite sen funderar jag på att baka  :)

Ikväll ska jag njuta av Martins sällskap, för den senaste tiden har vi bara sovit med varandra, jag jobbar kväll o han har möten osv, så vi träffas inte så ofta :( men vet ni vad, jag tror det är JÄVLIGT nyttigt att vara ifrån varandra lite för shit vad man saknar sin andra halva då... KÄRLEK ♥

Nehe göra mig redo sen åka in te stan !




Sjukt sällskapssugen !

Usch så trist det är att bara sitta hemma, vill verkligen att nån ska komma hit o sitta med mig i min sköna soffa, men som det verkar så får jag nöja mig med mina små lurviga vänner :) Fast bror pratade om att han kanske skulle komma o göra mig sällis, så det hoppas jag på :)
Har nyss bakat färdig, parfait & moccarutor, det kommer att sitta fint ikväll ;)

Jag brukar inte baka och det fick jag höra häromdan av min kära kille, men jag ÄLSKAR bakverk kanske inte att göra men att smälla i mig, så jag tycker inte att det finns nån anledning att ha massa gott hemma i kyl,frys,skafferi, då skulle jag va dubbelt så fet som jag är nu och det känns inte ok. men ibland kan man väl baka lite men det händer typ 2ggr/år ;)

Fan va jag garva åt den här killen igår när vi kolla på Idol
 skön snubbe & en bra låt :)
haha


KÄRLEK <3



Igår firade vi 6år tillsammans, kärleken bara växer & växer, jag är så jävla lycklig med den här människan
 ♥


Allt faller på sin plats !

Nu kan jag säga att mitt liv är komplett, jag har haft mål här i livet och i fredags så kunde jag pricka av den sista, Jag har nu fått (ÄNTLIGEN) ett vik i 2månader (först och främst) som kan leda till fast anställning, det är bara 50% men jag är super glad, det är på den avdelningen jag trivs bäst på, underbara jobbarkompisar :D Att vara garanterad 50% är ju skit skönt, sen äre bara att jobba upp dem andra procenten genom timvik, hur bra som helst, jag är super LYCKLIG


Nu har jag gått in i Vecka 25, i fredas va jag (Martin va oxå med) på MVC och tog masssa blodprover och allt såg så bra ut :) Min barnmoska mätte mitt FS-mått som låg på 24, helt normalt :) sen fick vi lyssna på Bebisens lilla hjärta som slog 146slag/min, underbart att höra :)