Bebisar !


jag räknade ut nyss, att om Ziiha blev med bebisar på första försöket så kommer hon att föda i slutet av nästa vecka... HOPPAS, jag vill att dem ska komma ut NU ;)

veckan har som vanligt bara flugit förbi, i onsdags va jag o martin på fotvård, Underbart skönt :) sen efter det åkte vi till Marcus o Alexandra för en fika, mkt trevligt och grattis till eran nyfödda lilla pojke :) o på kvällen följde jag med martin på möte :)

igår drog markstenssättningen igång, vi kommer att få det så fint, men det är ett jävla jobb, Ikväll blir det Bio :)

Imorgon så blir det Cup, Mindre roligt, men på kvällen blire PARTY o Öltält, det ska bli så kul, as länge sen jag va ute ;)

NU ska jag kolla tv o sen kommer martin hem då ska vi käka lunch sen så ska vi lägga marksten :)

Ha en bra helg gott folk.. Vi hörs !!

PussKraaam / Ina


En redig gräsare, FREE SPIRIT !!

söndag vare, idag har jag jobbat ;P det va evigheter sen, va skit nervös men det gick kanon, så himla skoj , så jag vet att jag har valt rätt yrke :)

kolmården med ungarna va en kanon dag, vi va där vid elva o kom därifrån halv sju på kvällen så det va en redig dag, men massa skoj, sen sov dem här på kvällen :9 dan efter va dem kvar tills kvälla, vi busade en massa, hade vattenkrig o skit :P på kvällen skulle marw o jag gå ut o käka o glo bio men det blev inget dera, ingen av oss orka, helt slut körda efter ungarna haha, vi åkte te valla o köpte lite gott sen blev de bara mys , lördagen hände inte möe, på kvälln va det födelsedagskalas hos robert, o idag har jag bara jobbat, vi ska väl iväg te martins päron snart o käka :) jag ska nog banne mej ta ett glas vin, för det är jag VÄRD  ;)

i veckan så börjar träningen, sen blire nog bara att fixa hemma kanske åka o shoppa lite oxå :) på onsdag ska jag o martin på fotvård :) det ska bli underbart  !!  det blir sista veckan av gemensam semester så vi ska ta väl hand om varandar i detta hem, hehe...  jag ska ha en underbar vecka iaf....

bebisarna rör sig i Ziihaas  mage, jag LÄNGTAR ! hon är jätte tjock nu så vi har bildat klubb.. HAHA

jag älskar min martin så himla mkt, Han är BÄST, finns fan ingen bättre människa, han är min bästa vän o min älskling så klart, UNDERBART!!

KÄRLEK


----------------------------------------------------------------
Hur MÅR du igentligen?
-----------------------------------------------------

LOVELOVELOVE !!


Poker Face !

helgen har vart kanon :)
Imåndas häll jag o marw på som vanlig ute på tomten vilket vi gjorde itisdags med, vi är riktigt duktiga :)
idag har jag mest segat, marw har fixat muren o det blev jätte fin !
jag har haft världens huvudverk nu dem senate timmarna, jag har legat ute i hängmattan o myst på eftermiddagen, mycke skööönt !

Imorgon ska jag o martin ta med ungarna o åka till kålmården :) sen ska dem sova här, det ska bli mycke roligt :)
på fredag skulle jag ha följt med Ange på fest men skippar nog det o myser med martin istället, sjag ska gå ut nästa helg o orkar fan i supa två helger irad, så tråkig är jag ;P eh va fan man har väl annat för sig en o supa hela tiden o man är ju ingen ungdom längre heller :S eller !?  jag tycker det är trevligare o mysa istället , det är min nya hobby :P

Nu vet jag säkert att min lilla Ziiha är med kattbebisar :) guuuuud så skoj det ska bli med små söta bebisar som kommer springa runt här snart :)

Pusskram





---------------------------------------------------------------


jag är så jävla less på era attityder o sättet att behandla vänner, det gör mig jävligt lessen, att inte höra av sig på tre veckor o sen när jag hör av mig får jag tex, kommentare "har du skickat fel eller?" aaa men ursäkta att jag ville höra av mig o se hur du mår, efter som att ingen annan jävel bryr sig, Ursäkta, ska inte hända igen...
Nu vet jag iaf vart jag har mina "vänner" och RIKTIGA vänner !!
JAG ORKAR INTE MED SÅNT HÄR SKIT.....!!!
Ska det va så jävla svårt att bete sig... Mänskligt o inte som nån jävla Bitch !
Faaaan så jävla ledsen jag blir, att det ska behöva va såhär.....
Trött på skiten o jag orkar inte bry mig längre !
Punkt Slut !!


 


TTYN.se

oki eller hur !?

i fredas när vi kom hem så sega vi lite sen på kvällen gled vi över till familjen persson för lite kubbspel, vi spelade fem omgångar, o tjejerna vann tre av fem o vi ÄGDE :) en mkt trevlig kväll, o jag fick träffa min Ange som hade saknat mig så mkt medans jag va borta ;) Lovely <3

igår va vi hemma o fixa lite, sen käka vi tacos o myste lite...

idag har vi fixat massa här hemma, vilket man måste göra hela tiden när man har ett eget hus att ta hand om, fix o trix tar ALDRIG slut... men det e sköj :) fast hinner inte så mkt annat än o fixa o trixa...
nu på kvällen blev det familje middag med perssons på olympos, underbart gott o trevligt...
jag träffa min fia oxå <3

imorrn blire återigen att fixa ute på tomten, sen ska jag hem te Ange o umgås o hjälpa henne o rensa hennes otroligt ogräsiga rabatt... haha...  sen får vi se vad veckan har att bjuda på :) jag o ange ska väl ta o hitta på någe, samt jag o fia, sen ska jag se om annapanna har tid nån dag :) Hoppas jag iaf <<<,9

ne nu ska jag lägga mig i soffan hos min marw o mysa lite sen blire till att sova snart !! 

vi hörs antar jag !!

Kram / Ina  


Semester !

i måndas åkte vi iväg med min familj på semester i Uddevalla (där vi bodde på hotel) men åkte runt överallt :)
på måndagen innan vi åkte till hotellet så stanna vi till på liseberg och jag tror att vi åkte allt man kunde, en riktigt rolig dag, då man släppte alla sina rädslor o bara gav gärnet :) sen åkte vi till hotellet för att packa upp sen gick vi o käka :)

på tisdagen gick vi upp tidig o käka en underbar frukost, sen åkte vi till Nordens Ark, där vi kolla på massa djur, sen åkte vi till smögen för att gå på bryggan o bli avis på alla som hade grymt härfiga båtar, vi käkade sen blev det bad i havet !

onsdagen åkte vi till strömstad, o sen till saltö för bad i havet o ligga o prässa lite :)  sen åkte vi hem för att bada i polen på hotellet, som även hade bubbelbad, bastu, solarium, badkar underbart, Jag Älskar att BADA :)

Torsdagen åkte vissa iväg för att göra någe men jag marw martin o daniel orkade inte hänga med så vi slappa mest, bada i polen o myste mest :)

fredagen va det dax för hemfärd, vi har haft en underbar vecka...

nu ska jag åka o hämta perssons för vi ska ut o äta på olympos ikväll, trevligt !!

vi hörs !
Puss Ina

kalas...

sitter just nu o väntar på att martin ska komma o hämta mig, sen ska vi tilla valla o köpa blommor o skit, sen ska vi till ramona och emil, (martin ska klippa sig). sen åker vi ut till marmorbyn för att fira mamma o morfar som fyller nästa vecka :) hoppas på god mat  :)

idag har jag inte gjort så mkt, städat lite o så :)

satte just på mig en outfit som jag inte haft på många år, o det ser ganska bra ut, får se om jag har på mig det ikväll eller om jag hinner ångra mig precis innan jag ska dra, måste slå en sista check i spegeln :/ 
eller carina så kan du va stolt över hur du ser ut, det är jag som ska må bra o ingen annan, jag undrar om allt som har med bantning o göra, om det är för min skull eller alla andras... något jag måste tänka på,  !!!????

nu ska jag slänga ut mina söta katter o sen ut o ta en cigg kanske iväntan på min martin...

vi hörs!
ha en bra helg !!
Puss // Ina


Jag väntar på smset .. Master, undrar om det kommer ikväll... Hihi !

tråkväder !

vilket väder vi har idag... men imorrn ska det bli bättre :)
ikväll ska jag försöka att ta mig till träningen, vilket inte är så lockande i detta väder, vi kommer att bli dyngsura, men men... kommer inte orka ett skit, eeeh måste försöka va positiv, bara jag gör mitt bästa :)

imorgon ska vi hem till mamma o pappa för att fira mamma o planera inför semestern :)
Igår kom liten karin hit o titta på film ...

Idag så fyller Alec o Dessan år
♥Stort grattis till er båda♥
LOVE

Pusskram / carina!


Onda tankar...

länge sen jag skrev men som vanligt så glöms det bort, eller så orkar jag bara inte... men nu ska jag försöka skriva lite,..

jag har inte så mkt att skriva om igentligen... allt har rullat på med sol, bad, jobba o mys...
denna vecka har inte börjat så bra, haft sjukt dåligt humör eller tankar om allt o alla...jag förstår inte varför det ska behöva vara så... trött på livet helt enkelt, men jag kämpar för att komma på fötter igen... jag vet inte varför det blir såhär... orkar inte bry mig heller längre.... har ingen att prata med så jag släpper det...............nog om skiten....

på måndag åker vi bort fem dar, för lite semester med hela min familj, hoppas på bra väder och roliga äventyr, ska bli skönt att få komma bort o släppa allt (förhoppningsvis).

eh fan har inge o skriva om inge roligt iaf, massa skit bara... orkar inte...

vi hörs !!


// carina